Pakketilbud – Kajak og Kursus | Gratis Levering

11.367,00 DKK 8.995,00 DKK

Kvalitets havkajak i Dansk Design. Pakken indeholder alt du skal bruge for at komme på vandet. Vi leverer kajakker & udstyr GRATIS i hele landet.

  • IPP2 begynderkursus havkajak (værdi 1995,-)
  • Havkajak 505 x 56 cm (værdi kr. 7.495.-)
  • Yak Kalista kajakvest (værdi kr. 649.-
  • Super stretch spraydeck (værdi kr. 599.-)
  • Alu/nylon pagaj (værdi kr. 699.-)

Kajakken passer til personer af almindelig bygning, med en højde op til 185 cm.

Når du har booket din kajak, får du et gavekort til IPP2 kursus hos Outdoorsports. Her vælger du selv tid og sted for kursus.

Ryd

Kom sikkert på vandet i en Kvalitetskajak til markedets bedste pris!

For kun kr. 8.995.- får du kajak og kursus + en komplet pakke fyldt med kvalitetsvarer. Her er alt hvad du har brug for, for at komme i gang med kajaksporten. Vi leverer kajak og udstyr gratis til alle brofaste adresse i Danmark.

Kajakken

Kajakken Unplugged er en Havkajak. Unplugged er vores eget design i skønne farver og bygget på mange års erfaringer på vandet. Der er lagt energi og tanker bag hver detaljer i designet, for at skabe den bedst mulige kajakoplevelse for både begyndere og øvede. Læs mere om Kajakken Unplugged her

Lækkert udstyr

Selv om vores pakketilbud er utrolig prisstærkt, har vi kombineret det med udstyr af bedste kvalitet. Vesten er YAK’s Kallista model 2019 og har en rigtig god og slank pasform med flere justeringsmuligheder.
I pakken har vi kommet vores Super stretch skirt. Materialet gør, at det sidder helt stramt og er let at få ned over cockpittet. Et spraydeck med langt større holdbarhed end de klassiske nylon spraydeck, og lettere og mere smidig end neopren. Pagajen er  2-delt i alu-nylon og en rigtig god begynderpagaj der kombinere høj slidstyrke sammen med flere indstillingsmuligheder. Derudover er en delbar pagaj let at have med under transport.

Kursus

Kurset er et IPP2 kursus, som er havkajak begynderkursus. Kajak og kursus er den bedste start på havkajak. Her lærer du basis padleteknik og redningsøvelser. Du kan læse mere om IPP2 kursus her

Kurset afholdes af Outdoorsports, som har mange års erfaring med at afholde IPP2 kurser. Kurserne afholdes følgende steder:

Kbh. ved Ishøj

Feddet Faxe

Århus Kalø vig

Gåsevig ved Haderslev

Horsens

Farve Kajak

Deep Blue Ocean (blå), Wild Pink (pink), Spring Green (grøn), Cool Mint (mint), Red Ruby (Rød)

Størrelse Vest

Small, Medium/Large, XL