Bestilling af kajak på prøve – depositum

BESTIL ALLEREDE NU TIL 2021

NYHED: Med kajak på prøve, har du mulighed for at teste om kajaksporten er noget for dig på en let måde. Du betaler kun for de måneder, du ønsker at have kajakken på prøve. Du har også mulighed for at tilvælge udstyr og levering. Ved bestilling betales et depositum på kr. 1.500.- som returneres, når perioden er afsluttet.

Når din prøveperiode er slut, har du mulighed for at frikøbe din kajak. Vi trækker depositum og den månedlige prøvepris fra kajakkens fulde pris på 7.495, så du kun betaler restbeløbet. På den måned har du op til 6 mdr. til at beslutte dig uden at betale ekstra for kajakken i sidste ende.

Ryd

Ekstra muligheder

Udstyrspakken består af Vest, Pagaj & Spraydeck

1.500,00 DKK

1.500,00 DKK

VÆLG KAJAK & TIDSPERIODE

På hjemmesiden vælger du, hvilken farve og størrelse din kajak skal have. Herefter vælger du, hvilket tidsrum du ønsker at have kajakken på prøve.

Du betaler kr. 1.500.- i depositum ved bestilling, som tilbagebetales efter prøveperioden er afsluttet, og vi har fået kajakken retur.

TILVALGSMULIGHEDER

Du kan leje udstyr for kr. 95.- pr. måned. Sættet består af vest, spraydeck og pagaj.

Du kan få kajakken leveret. Vi leverer for kr. 395 til alle brofaste adresser i Danmark. Ønskes kajakken hentet efter periodens udløb er prisen for afhentning ligeledes 395,-

Ønsker du selv at stå for transport, skal det ske fra/til vores depot lidt udenfor Vejle efter aftale.

BETALING

Du betaler kun for den periode, du ønsker at prøve kajakken. Hvis du efterfølgende ønsker at beholde kajakken, trækkes den betalte pris og depositum fra kajakkens pris.

Du modtager et link til betaling, 14 dage før vi leverer kajakken. Betalingen skal være os i hænde, senest 7 dage før prøveperioden starter. Bemærk vi trækker det fulde beløb for hele perioden ved prøveperiodens start.

BRUG KAJAKKEN SÅ MEGET DU VIL!

Imens du har kajakken på prøve, kan du bruge den lige så meget, du har lyst til.

Vi forventer, at du behandler den med omtanke, men gør dig ikke ansvarlig for brugsridser eller skrammer som følge af almindelig brug.

Bortkommer eller beskades kajakken, er du naturligvis købsansvarlig for kajakkens fulde pris.

KØB ELLER RETURNERING

Når din prøveperiode er slut, har du mulighed for at frikøbe din kajak. Prisen er kr. 7.495.- og du kan fratrække depositum og prøvepris dog ikke evt. udstyrleje og levering.

Ønsker du ikke at beholde kajakken, tilbagekøber vi kajakken og returnerer dit depositum, når vi har fået kajakken retur.

OBS: Det med småt - læs det lige. KLIK HER

BETINGELSER FOR KAJAK PÅ PRØVE

Priser og betaling:
Ved bestilling betales et depositum på kr. 1.500.- inkl. moms. Den samlede pris for prøveperioden afhænger af, hvor mange måneder du ønsker kajakken. Den laveste prøvepris er kr. 995.- pr. ved 1 måneds prøve.

Alt betaling sker forudgående og via betalingskort. Prøveperioden er personlig og kan ikke overdrages til andre. Ubenyttet perioder refunderes ikke. 

Oversigt over priser:

1 mdr. kr. 995 inkl. moms (i alt kr.  995.-)
2 mdr. kr. 795 inkl. moms (i alt kr. 1.590.- )
3 mdr. kr. 595 inkl. moms (i alt kr. 1.785.- )
4 mdr. kr. 495 inkl. moms (i alt kr. 1.980.- )
5 mdr. kr. 445 inkl. moms (i alt kr. 2.225.- )
6 mdr. kr. 395 inkl. moms (i alt kr. 2.370.- )

Kajakken:
Alle kajakker i Kajak på prøve, er DesignKayaks model Unplugged i standard farvekombinationer. Værdi af kr. 7.495.- inkl. moms. Læs mere om kajakken her

Alle kajakker der bestilles for 3 måneder eller mere er fabriksnye ved levering. Kajakker der bestilles på prøve 1 eller 2 måneder kan være tidligere udlejede kajakker. Vi tager forbehold for farveønsker ved korte prøveperioder (1-2 måneder).

Udstyr:
Det er muligt at leje udstyr bestående af pagaj, vest og spraydeck til kr. 95.- pr. måned sammen med kajakken. Udstyret har en værdi af kr. 1.693.- inkl. moms. Udstyrssættet består af:

  • Yak Blaze vest værdi kr. 395.- inkl. moms
  • Super Strech Spraydeck værdi kr. 599.- inkl. moms
  • Basis pagaj alu/nylon værdi kr. 599.- inkl. moms

Transport og levering:
Ønskes kajakken leveret og afhentet afregnes kr. 395.- inkl. moms pr. vej pr. kajak. Vi kontakter dig på mail med den specifikke leveringdato. På leveringsdagen kontaktes du på telefon ca. 1 time, før vi ankommer med kajakken. Du behøver ikke være hjemme, hvis du sender chaufføren en fuldmagt på SMS efter telefonopkaldet.

Ønsker du selv af stå for transport til og fra vores lager ved Vejle, kan det ske efter aftale.

Ansvar:
Al brug af kajakker sker på eget ansvar. DesignKayaks kan ikke holdes ansvarlig for hverken person- eller tingsskader. Ejendomsretten på kajakken tilfalder køber fra leveringstidspunktet.
 

Ved tyveri, bortkomst eller væsentlig beskadigelse af kajakken, bortfalder muligheden for tilbagelevering til DesignKayaks og køber forpligtet til at indfri varens fulde værdi inden for 8 dage.

DesignKayaks acceptere brugsridser opstået ved almindelig brug af kajakken i prøveperioden.  

Ved godkendelse af DesignKayaks Handelsbetingelser accepteres ovenstående vilkår for Kajak på prøve. Opdateret 1. februar 2020