Pakketilbud UNPLUGGED – Havkajak & udstyr | Gratis Levering

9.372,00 DKK 7.995,00 DKK

Kvalitets havkajak i Dansk Design. Pakken indeholder alt du skal bruge for at komme på vandet. Vi leverer kajakker & udstyr GRATIS i hele landet.

  • Havkajak Regular 505 x 56 cm /Large 525 x 58 cm (værdi kr. 7.495.-)
  • Yak Kalista kajakvest (værdi kr. 649.-
  • Super stretch spraydeck (værdi kr. 599.-)
  • Alu/nylon pagaj (værdi kr. 699.-)

Regular passer til personer af almindelig bygning ca. 160-179 cm. Large passer personer med højde fra 180 cm til 210 cm.
Læs meget mere om kajakkens design

Ryd

Kvalitet til markedets bedste pris!

For kun kr. 7.995.- får du en komplet pakke fyldt med kvalitetsvarer. Her er alt hvad du har brug for, for at komme i gang med kajaksporten. Vi leverer kajak og udstyr gratis til alle brofaste adresse i Danmark.

Kajakken

Kajakken Unplugged er vores eget design i skønne farver og bygget på mange års erfaringer på vandet. Der er lagt energi og tanker bag hver detaljer i designet, for at skabe den bedst mulige kajakoplevelse for både begyndere og øvede. Læs mere om Kajakken Unplugged her

Lækkert udstyr

Selv om vores pakketilbud er utrolig prisstærkt, har vi kombineret det med udstyr af bedste kvalitet. Vesten er YAK’s Kallista model 2019 og har en rigtig god og slank pasform med flere justeringsmuligheder.
I pakken har vi kommet vores Super stretch skirt. Materialet gør, at det sidder helt stramt og er let at få ned over cockpittet. Et spraydeck med langt større holdbarhed end de klassiske nylon spraydeck, og lettere og mere smidig end neopren. Pagajen er  2-delt i alu-nylon og en rigtig god begynderpagaj der kombinere høj slidstyrke sammen med flere indstillingsmuligheder. Derudover er en delbar pagaj let at have med under transport.

Prøv før du køber

Vi ønsker at du får den bedste havkajak som lige netop passer til dig. Derfor har du mulighed for at prøvesejle vores kajakker hos en af vores kajakambassadører, som er placeret 9 steder rundt om i Danmark. Ønsker du at prøv så send os en mail på info@designkayaks.com eller giv os et kald på 70220109.  Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dit kajakkøb, kan du returnere din kajak som er købet DesignKayaks. Returretten gælder 14 dage fra købsdatoen også selv om kajakken er taget i brug.

Farve Kajak

Deep Blue Ocean (blå), Wild Pink (pink), Spring Green (grøn), Cool Mint (mint), Red Ruby (Rød)

Størrelse Vest

Small, Medium/Large, XL

Størrelse Kajak

Regular, Large