Havkajak – Dansk Design

7.495,00 DKK

NYHED: Dansk Designet Havkajak! Kajakken Unplugged, er skabt til brug år efter år og med masser af lækre detaljer. Kajakken til dig, der ønsker den bedste start på vandet med en kajak som du kan udvikle dig i. Model: Unplugged 2019.

  • 505 x 56 cm | Vægt: 24 kg.
  • Nedsænket cockpit | Snorrestyret finne
  • Ergonomisk sæde | Polstret lændestøtte

Læs meget mere om kajakkens design eller prøv den hos en af vores ambassadører og kursusudbydere.

Ryd

Bestil som pakketilbud – klik her!

Med Unplugged får du en havkajak, du kan have i rigtig mange år. Kajakken er skabt til de varierede forhold i norden, og gør sig godt i både bølger og på det stille vand. Designet er klassisk Brith Style, med et lavt bagdæk, medium spring og med en høj primær stabilitet. Kajakken er skabt ud fra ønsket om at tilbyde begyndere og let erfarne en solid, velsejlende og manøvrebare havkajak, man kan udvikle sig i.

Unplugged er skabt ud fra ønsket om at lave den perfekte kajak at lære tag og teknikker i. Først og fremmest, er der tænkt på brugerens oplevelse af adgang og stabilitet ved første møde med en kajak.
Cockpittet er rummeligt med integrerede lårstøtter og let at komme op- og ned i. Bundformen har en høj primærstabilitet, der skaber tryghed hos mindre rutinerede kajaksejlere. Samtidig er der en gennemgående køllinje, der sikrer god fart og en kajak med liv. 

Det ergonomiske sæde og den polstrede lændestøtte sikrer en meget komfortabel oplevelse i cockpittet. Alle fittings i dækkes er sænket, for at minimere risikoen for at skade fingre ved fremadroning. Ligeledes er finnekontrolboksen placeret ud for hoften. Dette sikrer, at den ikke rammes ved fremadroning.

Cockpitkanten er nedsænket i en bred fordybning, for at lette montering af spraydeck. De integrerede lårstøtter sikrer optimal kontakt til kajakken. Forenden af kajakken er forholdvis smal, med en let indsunken profil. Denne profil skaber god retningsstabilitet og er særligt egenet til en kajak uden ror. Bagdækket er lavt for at minimere vindpåvirkningen og gør det lettere at komme op i kajakken ved en selvredning. Læs mere om designtankerne bag kajakken her.

Prøv før du køber

Vi ønsker, at du får den bedste havkajak, som lige netop passer til dig. Derfor har du mulighed for at prøvesejle vores kajakker hos en af vores kajakambassadører, som er placeret 9 steder rundt om i Danmark. Ønsker du at prøve så send os en mail på info@designkayaks.com eller giv os et kald på 70220109. Du kan også prøve vores kajakker på kurser og ture hos: Outdoorsports, OnAdventure og Kajakmanden. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dit kajakkøb, kan du returnere din kajak som er købt hos DesignKayaks. Returretten gælder 14 dage fra købsdatoen også selv om kajakken er taget i brug.

Farve

Red Ruby, Blue Ocean, Cool Mint, Spring Green, Wild Pink