Pakketilbud UNPLUGGED – Havkajak & udstyr | Gratis Levering

9.372,00 DKK 7.995,00 DKK

Kvalitets havkajak i Dansk Design. Pakken indeholder alt du skal bruge for at komme på vandet. Vi leverer kajakker & udstyr GRATIS i hele landet.

  • Havkajak Regular 505 x 56 cm /Large 525 x 58 cm (værdi kr. 7.495.-)
  • Yak Kalista kajakvest (værdi kr. 649.-
  • Super stretch spraydeck (værdi kr. 599.-)
  • Alu/nylon pagaj (værdi kr. 699.-)

Regular passer til personer af almindelig bygning ca. 160-179 cm. Large passer personer med højde fra 180 cm til 210 cm.
Læs meget mere om kajakkens design

Ryd
Varenummer (SKU): Havkajak-unplugged-deepocean Kategorier: ,

 

Kajak pakketilbud

Med DesignKayaks pakketilbud får du kajak, pagaj, sprayskirt og pagaj samlet et sted. Vi leverer kajakker og udstyr GRATIS til alle brofaste adresser i hele Danmark. 

Hos DesignKayaks sammensætter du selv din helt egen kajakpakke, så den passer til dine behov uanset om du er begynder eller mere erfaren. Start med at vælge kajak ud fra den størrelse og farve der passer til dig. Vores kajakker findes i 5 lækre farver og med et udvalg af forskellige luger til. Vil du på et tidspunkt skifte udseende på din kajak, kan du købe luger i andre farver her.

I DesignKayaks pakketilbud får du alt det udstyr til havkajak som du har brug for, for at komme på vandet. Pakken indeholder en valgfrie: kajakvest, pagaj og et spray deck. Er du begynder kan du med fordel vælge udstyr fra vores basic kategori. Her får du udstyr af god kvalitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Herudover har vi kajakudstyr i forskellige kvaliteter og priser, så du kan tilpasse din pakke ud fra dit erfaringsniveau.

Direkte fra producenten

Når du køber en kajak fra DesignKayaks handler du direkte med producenten! Vores kajakker sælges direkte fra fabrik til forbruger uden fordyrende mellemled. På den måde kan vi sikre dig en kajak i rigtig god kvalitet til en yderst konkurrencedygtig pris. Vores kajakker findes ikke hos andre forhandlere – hverken fysisk eller on-line. 

Vi har fri levering af vores pakker inklusiv kajakken til alle brofaste adresser i Danmark. Vi leverer selv vores kajakker med egen chauffør. Bor du på en af de mange dejlige danske øer, som ikke er brofast så giv os et kald, og lad os finde en god løsning hvor vi fx aflevere din kajak ved færgen. 

Kvalitet og Design

Kajakker fra DesignKayaks er en dansk design. Bag firmaet står ægteparret Hanne og Søren Groth Telling med mere end 15 års erfaring fra kajakbranchen. Vi har lagt rigtig meget energi i at lave et design, som både er æstetisk og funktionelt. Der er ligeledes lagt masser af tid i at sikre en høj kvalitet på hver enkel kajak. 

Vil du vide mere om vores produkter og tankerne bag er du altid velkomme til at kontakte os. Vi har samlet mere information om kvalitet og hvilke tanker der ligger bag designet her