DesignKayaks er danske designede havkajakker

VELKOMMEN PÅ VANDET

Med en havkajak fra DesignKayaks kan du opleve alt fra stille natureoplevelser til store eventyr. Vores mission er at gøre kajak let tilgængeligt for alle. Med fri levering og 7 dages prøveperiode har det aldrig været lettere at gøre din kajakdrøm til virkelighed.

Hos DesignKayaks udvikler og producerer vi selv vores kajakker. Vi sælger uden mellemled, hvilket sikrer dig en kvalitetskajak til markedets bedste pris. Vores ønske er, at du kommer på vandet og oplever naturen fra sin smukkeste side – nemlig vandsiden.

Direkte til dig

Hos DesignKayaks sælger vi direkte fra fabrikken til dig som forbruger. Ved at springe mellemleddet over kan vi tilbyde høj kvalitet til markedets bedste pris.

Med et enkelt og unikt forretningskoncept håndterer vi alle led i processen fra design til produktion og transport frem til dig. På den måde opnår du en kvalitetskajak til ærlige priser. 

Havkajak Gavnø

Fri Levering

Vi leverer din kajak direkte hjem til dig eller til dit sommerhus. Du har mulighed for at prøvesejle din nye kajak og returnere den indenfor 7 dage, hvis den ikke lever op til dine forventninger.

Vi har fri levering til alle landfaste adresser i Danmark. Har du brug for levering til et andet sted, så giv os et kald og lad os finde en løsning sammen.

DANSK DESIGN & KNOW-HOW

Alle vores kajakker er designet i Danmark og baseret på erfaring fra utallige timer på vandet. Resultatet er kajakker, der egner sig til både begynderen og entusiasten.

Den gode kajak er en kombinationen af tekniske detaljer, de rigtig linier og muligheden for at finde den størrelse, som passer dig.

Vil du gerne vide mere om designet, har vi har dedikeret en side til at fortælle om designet af vores kajakker: Unplugged til begynderen og Endless til langture

om os

DesignKayaks er skabt af Søren og Hanne Groth Telling. Vi kommer med to vidt forskellige tilgange til kajak, men en fælles passion for de unikke oplevelser havkajakken giver adgang til.

Søren har ledet kajakekspeditioner til Grønland og Svalbard og har sejlet de danske farvande tyndt siden teenageårene. Sideløbende har Søren, som indehaver af virksomheden Outdoorsports, uddannet mange hundrede nye kajakroer på IPP2 niveau (International Paddle Pass).

Hannes første møde med kajakken var på en ferie i udlandet. Siden er det blevet til massevis af timer i kajakken, men hvor Søren har stræbt efter at sejle længere og til de mest øde egne af verden, har Hanne brugt kajakken, som det bedste sted at finde ro og en pause i et travlt arbejdsliv. Professionelt kommer Hanne fra en karriere indenfor innovation og konceptudvikling senest hos LEGO. Disse kompetencer er bragt ind i DesignKayaks for at sikre fokus på slutbrugeren og arbejde med nye innovative forretningsmodeller.

Hanne og Søren Groth Telling ejer sammen DesignKayaks

VORES MISSION 

Kort fortalt er vores mission at gøre kajakoplevelser let tilgængelige for alle. Lettere ved at tilbyde fri levering og en forretningsmodel, som tilgodeser både kvalitet og pris.

Men mest af alt ønsker vi at invitere dig ind i et univers af viden og inspiration, så du ikke kun får købt den rigtige kajak, men også får den brugt. Vi ønsker, at flere får del i det, vi selv holder så meget af, vores allesammen smukke natur, og den helt unikke oplevelse det er at opleve den fra vandet.