Leveringsinformation

Hos DesignKayaks leverer vi din kajak og udstyr fra webshoppen ganske gratis til alle land- og brofaste adresser i Danmark. Bor du på en af de mange skønne øer i Danmark, så ring eller skriv og vi finder en løsning sammen.

Bemærk: Fri leverig gælder ikke produktet ‘Kajak på Prøve’. Leveringspris er 395,- til alle land- og brofaste adresser i Danmark. Ønsker du ikke at beholde kajakken efter prøveperioden, henter vi gerne den brugte kajak på samme adresse for 395,-. Har du selv mulighed for at stå for transporten kan kajakken afhentes/tilbageleveres til vores lager udenfor Vejle.

Returfragt er ikke inkl. i prisen.

Leveringstid

Webshop-varer ex. kajakker bestræber os på at levere indenfor 1-5 hverdage fra købstidspunktet. For varer der ikke er på lager er leveringstiden 1 uge – 2 måneder.

Kajakker leveres indenfor 5-10 dage, dog skal du være opmærksom på særlige leveringstider for kajakker i forbindelse med pre-order eller andre kampagnetilbud. Det vil være angivet på siden, hvis der er forlænget leveringstid. Opstår der forsinkelser vil du bliver informeret rettidigt.
Er en vare i restordre, kan der forekomme forsinkelser på din levering. I sådanne situationer, informerer vi dig rettidigt.