Kajakture i Danmark

Hent inspiration til dine kajakture i Danmark i vores ruteunivers.

Viser 5 af 22 ruter
27. september 2019

Horsens fjord

Unnamed Road, 8700 Horsens, Danmark
8700
Kategorier:
24. september 2019

Skanderborg sø

Dyrehaven, 8660 Skanderborg, Danmark
8660
Kategorier:
26. august 2019

Brabrand sø

8220
Kategorier:
13. august 2019

Korsør Nor

Danmark
Kategorier:
22. juli 2019

Stinesminde Mariager fjord

Havnen 8, 9500 Hobro, Danmark
9500
Kategorier:

En tur i havkajak ned af Susåen.

Kajaktur på Suså i havkajak - DesignKayaks

Brillerne ved Brassø i Silkeborg.

Sommertur rundt om Fur.

Rundt om Fur i havkajak - DesignKayaks

 

Kajakruter

Med DesignKayaks ruteunivers får du adgang til masser af inspiration til kajakruter i hele Danmark. Vi arbejder løbende på at udbygge med flere kajakruter og modtager gerne gode forslag til nye ruter og ture info@designkayaks.com

Vi har lagt vægt på at få et bredt spektrum af informationer med i vores beskrivelser – alt fra parkering, isætning samt selvfølgelig vand og vindforhold. Har du tilføjelser, rettelser eller andet du synes mangler på en rute modtager vi meget gerne dit input info@designkayaks.com 

Vi linker også meget gerne til aktiviteter, spise- og overnatningssteder på ruterne.

Turenes længde

Tidsangivelser på kajakruterne er kun vejledende. Din hastighed og dagens vind og vejr kan have stor indflydelse på, hvor lang tid turen tager.

Vi har delt dem op i 3 længder:

Kort tur: Turen kan typisk gennemføres på under 3 timer

Dagstur: Ture over 3 timer

Tur med overnatning: Flerdagsture med forslag til overnatning

 

Sikkerhed

Hvis ikke andet er angivet kan rutebeskrivelserne her på siden roes af de fleste. I sidste ende er det dog altid dit eget ansvar at vurdere forholdene på dagen, og om dine kajakevner passer til den pågældende tur. Vi anbefaler, at du som minimum kan redde dig selv op i kajakken igen, i særdeleshed på kajakture, hvor du skal foretage et kryds væk fra kysten.

I vores rutebeskrivelser søger vi at lægge mest mulig information ind om vind, strøm og andet du skal være opmærksom på, når du tager ud i kajak, så du er bedst mulig forberedt.

vores blog kan du læse meget mere om sikkerhed i kajak. Samtidig anbefaler vi alle nye kajakroere at tage på IPP2 kursus, som er begynderkurset, hvor du lærer basis padleteknik og redningsøvelser.

Hos DesignKayaks arbejder vi sammen med 3 udbydere af kurser: Outdoorsports, OnAdventure og Kajakmanden fra Fjordlandet. De udbyder kurser i hele landet, og køber du en DesignKayak gennem dem, opnår du en ekstra rabat på kajakken.