KAJAKTURE

Hent inspiration til dine kajakture i Danmark i vores ruteunivers:

Fænø kalv i havkajak
Kalø vig i havkajak
Fur og Livø i havkajak
Helgenæs rundt i havkajak
Gavnø rundt i havkajak
Suså og Tystrup sø i havkajak

Kajakruter

Med DesignKayaks ruteunivers får du adgang til masser af inspiration til kajakruter i hele Danmark. Vi arbejder løbende på at udbygge med flere kajakruter og modtager gerne gode forslag til nye ruter og ture info@designkayaks.com

Vi har lagt vægt på at få et bredt spektrum af informationer med i vores beskrivelser – alt fra parkering, isætning samt selvfølgelig vand og vindforhold. Har du tilføjelser, rettelser eller andet du synes mangler på en rute modtager vi meget gerne dit input info@designkayaks.com 

Vi linker også meget gerne til aktiviteter, spise- og overnatningssteder på ruterne.

Sikkerhed

Hvis ikke andet er angivet kan rutebeskrivelserne her på siden roes af de fleste. I sidste ende er det dog altid dit eget ansvar at vurdere forholdene på dagen, og om dine kajakevner passer til den pågældende tur. Vi anbefaler, at du som minimum kan redde dig selv op i kajakken igen, i særdeleshed på kajakture, hvor du skal foretage et kryds væk fra kysten.

I vores rutebeskrivelser søger vi at lægge mest mulig information ind om vind, strøm og andet du skal være opmærksom på, når du tager ud i kajak, så du er bedst mulig forberedt.

vores blog kan du læse meget mere om sikkerhed i kajak. Samtidig anbefaler vi alle nye kajakroere at tage på IPP2 kursus, som er begynderkurset, hvor du lærer basis padleteknik og redningsøvelser.

Hos DesignKayaks arbejder vi sammen med 8 udbydere af kurser. Vil du gerne på IPP2 kursus finder du en oversigt over vores partnere her.

 
-15%
1.827,00 DKK 1.549,00 DKK
-15%
2.243,00 DKK 1.899,00 DKK
Vis
Ikke på lager