Kajak på prøve

Kajak på prøve fra 395,- pr. måned

Hos DesignKayaks er vores mål, at gøre kajak let tilgængeligt for alle. Derfor introducerer vi nu Kajak på prøve – en helt ny måde at komme i gang med kajak. Med kajak på prøve får du muligheden for at teste af, om kajak er noget for dig.

Du bestemmer, hvor længe du vil have kajakken på prøve: fra 1 måned og op til et halvt år. Beslutter du dig efterfølgende for at beholde kajakken, kan du naturligvis trække prisen fra prøveperioden fra. På den måde undgår du at binde dig til en dyr investering, hvis du er i tvivl om kajak er noget for dig.

Bestil kajak på prøve
Kajak på prøve
Havkajak længde

Den perfekte kajak til begynderen

Unplugged er vores begynderkajak, og det er den kajak, du får hjem på prøve.

Havkajakken Unplugged er skabt til begynderen, og designet til at give en tryg start på vandet. Kajakken fås i 2 størrelser og 5 lækre farver, så det er muligt at vælge lige præcis den kajak der passer til dig. Du vælger størrelse ud fra din højde og kan efterfølgende tilpasse fodpedalerne på et smart skinnesystem, så du sidder helt perfekt i kajakken. 


Kajakken er lavet i robust kvalitetsplast, har 3 gode rum til bagage og alle de liner og elastikker som en professionel kajak skal have. Det er ikke uden grund, at vores model bruges i flere kajakklubber landet over til begynderundervisning. 

Så let er det!

For at bestille en Kajak på prøve, skal du forbi vores webshop og vælge farve og størrelse på kajakken. Du vælger også, i hvilken periode du vil have kajakken på prøve, og om du ønsker udstyr sammen med kajakken. Når du bestiller, betaler du et depositum. Restbetalingen sker umiddelbart før, du får kajakken leveret. Ønsker du at vi kommer med kajakken, kan vi også hjælpe med det. 

Du må bruge kajakken lige så meget du vil, og du skal ikke bekymre dig om de brugsridser en kajak får ved at blive brugt. Vores kajak er skabt til at at holde år efter år, og du forpligter dig ikke til at beholde kajakken efterfølgende hvis kajak ikke er noget for dig. Du har i praksis vores Kajak på prøve (…men vi håber naturligvis at du forelsker dig).

Bestil kajak på prøve
Kom nemt i gang med kajak
Helgenæs i havkajak
Kajak på prøve
Kajak på prøve DesignKayaks