Havkajakker

begynderkajak

Unplugged havkajak

I designet af Unplugged har vi lagt vægt på stabilitet, og et design som responderer optimalt på roeren.

Dimensioner:
– Regular 54 x 505 cm
– Large 56 x 515 cm

Pris 7.495,-

Begynderkajak havkajak fra Designkayaks
KØB

Langturskajak

Endless havkajak

Endless er skabt til langture. I designet har vi lagt vægt på fart, komfort og masser af plads til grej og bagage. 

Dimensioner:
– Regular 50 x 520 cm 
– Large 52 x 530 cm

Pris 9.975,-

Endless havkajak
køb

Om vores kajakker

Havkajakkerne fra DesignKayaks er vores eget design. Designet bygger på mange års erfaring i kajakken. Vi har designet vores kajakker, så de matcher et bestemt behov og hver detalje er gennemtænkt til bedste muligt at opfylde det behov. Vores kajakker er havkajakker i plast.

HAVKAJAK

Havkajakken er den terrængående kajak, hvis du sammenligner med cykler eller biler, så er det mtb eller 4×4. Den er stabil og er den eneste kajak, som kan klare større bølger og være på åbent hav. Den har også mere lasteplads, som gør den velegnet til lange ture.

Unplugged begynderhavkajak

Unplugged er vores begynderkajak, men vel og mærke en kajak som kan følge dig langt på vej. I vores udvikling af Unplugged arbejde vi udfra følgende principper:

  1. En kajak med alle havkajakkens karakteristika, som giver en 100% autentisk havkajakoplevelse.
  2. En kajak som arbejder med roeren. En kajak som hjælper roeren til bedre balance og teknik, og giver roeren en tryg start.
  3. En kajak man kan vokse med og have glæde af i mange år. 

Du kan læse mere om, hvad vi forstår ved en begynderkajak i artiklen ‘Begynderkajak’ . Unplugged findes også som kajak på prøve. Her har du fra 1-6 mdr. til at beslutte dig for om kajak og Unplugged er rette valg for dig. Unplugged findes i to str. Regular og Large.

Søren Groth Telling har designet kajakken. Han har undervist nybegyndere i kajak i mere end 15 år, og al den ekspertise han har opbygget som instruktør har han nu samlet i Unplugged.

 

Endless havkajak til langture

Med Endless har vi designet en havkajak, som er skabt til at tage på langtur. Her har vi arbejdet ud fra principperne:

  1. Fart
  2. Komfort
  3. Pakkevolumen

Kajakken er designet af Søren Groth Telling, der selv har været på ugelange ekspeditioner i kajak. I udviklingsprocessen har vi desuden involveret flere erfarne langtursroere, for at sikre at Endless kajakken skaber den bedst mulige oplevelse på de lange ture.

Endless er vores 2020 nyhed læs om udviklingsprocessen på vores blog ‘Endless på vandet’ eller kom med helt ind i maskinen og se med fra fabrikken, når vi støber de først eksemplarer af Endless: Første støbning af Endless.