Kajakkursus IPP2 - DesignKayaks

Kajakkursus IPP2

Kajakkursus Sjælland

Kajakkurser Sjælland

Sammen med vores parterne Outdoorsports, Kajakmanden og Hasseløkajak tilbyder vi begynder kajakkurser på 6 lokationer på Sjælland og øerne nemlig Købehavn/Ishøj, Roskild, Holbæk, Faxe og Maribo Lolland og Hasselø på Falster.

book IPP2 kursus

Kajak weekendkursus

Alle vores partnere afholder IPP2 begynderkurser over en weekend. Kurset tager 16 timer.

Alle vores partnere har DesignKayaks i deres kajakflåde.

IPP2 certifikat

Weekendkurset er et kajakkursus for begyndere, og består du, får du et IPP2 certifikat eller bevis.

Langt de fleste består, og selv hvis du ikke gør, vil du have lært rigtig meget om kajak og dig selv efter en weekend på vandet.

Kajakkurser Jylland

Vores kursuspartnere i Jylland er godt fordelt udover Jylland fra Haderslev i syd til Aalborg i Nord. Vores partnere har i alt 7 kajakkursuslokationer: Aalborg, Aarhus/Kalø, Silkeborg, Horsens, Vejle, Fredericia og Haderslev. Vores parterne i Jylland er OnAdventure, Outdoorsports, TeamNord og GetOutdoor.

book IPP2 kursus

Kajakkurser Fyn

Som noget nyt har vi nu også kajakkurser på Fyn med Outdoorsports, som har åbnet en kursuslokation i Odense. Derudover finder du Ærø Kajak og Sup, der som navnet siger holder til i det smukke Sydfynske øhav.

book IPP2 kursus

IPP2 krav

IPP2 er en international standard med helt fast krav til pensum. Du skal lære en række ro-tag og lave selvredninger og makkerredning. Du kan se hele listen over krav her – listen synes meget lang i et pdf dokument, vi lover, at det er væsentlig sjovere på vandet.

Kajak begynderkursus

IPP2 er begynderkurset i kajak og giver dig de vigtigste kvalifikationer til at kaste dig ud i kajaklivet på egen hånd. Alle vores partnere er IPP2 certificerede instruktører.

Kajakkurser Bornholm

På Bornholm arbejder vi sammen med Paddle Bornholm, der tilbyder alt inden for kajak bl.a. IPP2 begynderkurser.

book IPP2 kursus

Kom i gang med havkajak!

Få den bedste start på kajaklivet med gode råd til begyndere og gode tilbud.

Kajak Jylland