Havkajak København - DesignKayaks

Demodag København

Kig forbi og prøv Unplugged

Overvejer du sommerferie i egen kajak? Så kig forbi til demo-dag:

Søndag d. 31. maj

kl. 11-14

Tangloppen Camping ved Ishøj Tangloppen 2

spring green

Vi har havkajakken Unplugged med til demo-dagen. Unplugged er vores eget design og skabt til at give nye kajakroeren den bedste start på kajaklivet. Unplugged kommer i 5 lækre farver og koster 7.495,-

Vi er der til at svare på alle dine spørgsmål, ligesom du har mulighed for at prøve kajakken, og se om den passer til dig.

Havkajak deep blue unplugged design

Mere om kajakken

Unplugged er en havkajak, som giver nye roere den bedste start. Den findes i to størrelser og fem farver. Læs meget mere om designtankerne bag Unplugged.

OM UNPLUGGEd

Tag på kursus

Er du ny i havkajak er et IPP2 begynderkursus et rigtig godt sted at starte. Hos DesignKayaks arbejder vi sammen med kajakskoler i hele landet. Her kan du tage kursus på en weekend. 

Kajakkursus

Kajakguide

Vil du gerne vide mere om kajakker, og hvad du skal være opmærksom på før du køber? Så dyk ned i vores kajakguide med let tilgængelig viden om havkajakken, så du træffer det rette valg.

Kajakguide

Inspiration til ferien

Gå på opdagelse i vores ruteunivers med detaljerede beskrivelser af kajakruter i hele Danmark. Vi har lagt vægt på at få alle detaljer med, så det er let og sikkert at tage afsted på egen hånd.

Turinspiration
Havkajak wild pink papaya unplugged design