NYHED: Kajak på prøve - DesignKayaks

NYHED: Kajak på prøve

Prøv kajak hos DesignKayaks

Kajak på prøve

Drømmer du om egen kajak?

Mange går med en drøm om at komme i gang med havkajak, men blandet med en tvivl – er kajak virkelig noget for mig? – Får jeg brugt kajakken? For mange bliver det derfor ved drømmen.

Nem og billig start på kajak

Det vil vi gerne ændre på, og derfor tilbyder vi et helt nyt produkt, hvor du har mulighed for at få en kajak på prøve fra 1-6 mdr. Du kan bruge kajakken, som var det din egen kajak. Forskellen er:

  • Fortryder du dit køb, returnerer du den brugte kajak efter prøveperioden. 
  • Du betaler kun for prøveperioden 
  • Ønsker du at beholde kajakken, betaler du det resterende beløb op til kajakkens pris.

På den måde får du mulighed for virkelig at få prøvet kajak af uden at skulle foretage den helt store investering før du er sikker.

Hvad koster det?

Ved bestilling betaler du et depositum på 1.500 kr. Returnerer du kajakken får du det igen. Kort før levering betaler du for prøveperioden.

Prøve-pris

Prisen afhænger af, hvor mange måneder du har kajakken på prøve. Du kan vælge mellem 1-6 måneders prøve. Jo længer du har kajakken på prøve jo lavere er den månedlige pris.

Kajak på prøve
Kajak på prøve tilvalgsmuligheder
Bestil kajak på prøve

Priseksempler kajak på prøve

Kajak på prøve pris ved en måned
Kajak på prøve inkl. udstyr og levering
Kajak på prøve i 2 mdr. 2 personer kun 3560 kr.

Sammensæt din egen pakke

Du vælger selv, hvor længe du vil prøve kajakken, om du har brug for udstyr og hjælp til levering. Kajakken i – kajak på prøve – er vores begynder havkajak Unplugged. Læs mere om, hvorfor Unplugged giver den bedste start på vandet.

bestil kajak på prøve
Kajak på prøve

Kom på vandet

I vores ruteunivers har vi beskrevet ture i hele Danmark, som du frit kan benytte til inspiration til dine egne ture. Få kajak på prøve og tag ud og oplev Danmark, på en helt ny måde.

Kajakruter i Danmark DesignKayaks