På vej mod 2020 i ny kajak! - DesignKayaks

På vej mod 2020 i ny kajak!

Havkajak beregnet til de lange ture

På vej mod 2020

Selv om året går mod de koldere måneder, har vi haft forrygende travlt den seneste tid.

I løbet af de seneste to uger har vi haft lagersalg, været på kajakmesse i Nürnberg og taget næste skridt i processen på vores nye 2020 model – en vaskeægte langturskajak.

DesignKayaks er ejet af Vejle-parret Søren og Hanne Groth Telling

 

Søren og Hanne Groth Telling

DesignKayaks er ejet og drevet af Vejleparret Groth Telling.

DesignKayaks Havkajak Endless

 

Ny kajakmodel 2020

Herover ses et udsnit af formen til vores 2020 model.  

Ny 2020 kajakmodel!

For at starte bagfra, så er vi netop tilbage fra et besøg hos formfabrikken. Her inspirerede vi formene til vores nye langturs-havkajak, som vi lancerer i foråret 2020.

I 2019 lancerede vi modellen Unplugged, som er målrettet begyndere, klubber og skoler. I foråret 2020 lancerer vi en dedikeret langturskajak i 3-lags plast med fokus på de store eventyr. Her er hver enkel detalje tænkt til at give den bedst mulige langturskajak: Den er hurtigt, har god plads til oppakning og ekstra komfort. Modellen kommer til at hedde Endless, og vil som Unplugged komme på markedet til en meget konkurrencedygtig pris! Vi vil henover vinteren fortælle meget mere om Endless og udviklingen af den, så følg med her på siden og på facebook.

Messebesøg

I forrige uge gik turen til Nürnberg til den årlige Paddle Expo, som er den største messe i Europa for kajakker og kajakudstyr. Vores mission på messen var dels at finde nyt og lækkert udstyr til vores shop samt partnere i udlandet, så vores kajakker kan komme udover Danmarks grænser.

Vi fik lavet masser af gode aftaler og glæder os især til at få tørdragter i shoppen, så det bliver muligt for jer at udvide sæsonen til de kolde måneder.

DesignKayaks på messe i Nürnberg Paddle Expo

 

Paddle Expo 2019

Udsigt over et lille udsnit af årets messe i Nürnberg.

Kajak udsalg

Lagersalg

Weekenden før messen holdt vi lagersalg. Her fik vi solgt årets kursuskajakker, som blev revet væk i løbet af få timer. Vi har stadig ganske få 2. sorteringskajakker tilbage, som kan købes med 35% rabat og leveres i hele landet for kun kr. 300 ekstra. 

Udsalg 2. sortering