Vinder af fotokonkurrence

DesignKayaks konkurrence vinderbillede fra Korsør Nor

Konkurrencen

– af Hanne Groth, DesignKayaks

Før sommerferien udskrev vi en fotokonkurrence. Vinderen af konkurrencen blev Tine Kold Gundersen, som delte et stemningsfuldt aftenbillede fra Korsør Nor.

Præmien for bedste billede var en kajaktur for 2 og her efter sommerferien var både vi og Tine tilbage fra ferie og klar til at sætte kajakkerne på vandet i Korsør. Tine havde taget sin søn Mathias med på turen.

Fra DesignKayaks var vi Hanne & Søren. Vi havde pakket traileren og var kørt turen fra Vejle til Korsør. Lørdag var vi inviteret til bryllup i Nordsjælland, så det passede perfekt med et stop og en kajaktur i Korsør fredag aften. 

Tines vinderbillede af Korsør Nor

Korsør Nor

Tine er en ivrig løber og kender turen rundt om Noret rigtig godt, men det var første gang, at hun fik set Noret fra vandsiden. For os hos DesignKayaks var det også en ny oplevelse. Ingen af os kendte til Noret, og det var således også første gang, vi satte kajakker i vandet her. Korsør Nor er et skønt stykke natur, som ligger bag Korsør by og med kig til Storebæltsbroen.

Noret rundt

Sammen med Tine og Mathias tog vi en tur rundt i Noret. En tur på ca. 10 km. Undervejs holdt vi en lille pause med tapas og bobler, der indgik som en del af præmien. Efter pausen tog vi turen ned langs østsiden af Noret og tilbage mod udgangspunktet ved LilleØ bådelaug.

Noret er perfekt til en tur for begyndere i kajak. Det ligger beskyttet for vind og vejr, og samtidig er der meget lavt. Vil du en tur på Korsør Nor, så læs hele rutebeskrivelsen.

Fra DesignKayaks siger vi tak for det flotte billede og for at vise os Korsør Nor.

DesignKayaks holder pause ved Korsør Nor
DesignKayaks vinderen af fotokonkurrence