Ferien er slut

Havkajak København

Stadig masser af Kajakoplevelser

– af Hanne Groth, DesignKayaks

Sommerferien er slut, men heldigvis er det stadig sæson for mange flere kajakoplevelser i år. 

Hos DesignKayaks er vi tilbage på kontoret efter en dejlig ferie både til lands og til vands. Vores første arbejdsuge efter ferien, startede allerede lørdag. Vi afholdt sammen med Outdoorsports IPP2 kursus for en gruppe nye kajakroere. Her sørgede sol og varme for, at det ikke rigtig føltes som arbejde, og heldigvis kommer der mange flere IPP2 weekender de næste måneder.

Sensommeren er oplagt til kajak. Vandet er varmt, og de næste par måneder er der rig mulighed for at komme på vandet.

Weekendens kajakkursus

På weekendens kajakkursus havde vi en dejlig gruppe på 7 kursister, som alle var nye i havkajak. Blandt kursisterne dukkede et bekendt ansigt op. TV-vært på en lang række TV-2 programmer, Lene Beier. Lene havde taget mand og søster med på IPP2 kursus. Med hus direkte ud til Øresund har Lene og mand længe haft i tankerne at komme i gang med kajak. Vores tilbud med kajak + kursus havde gjort udslaget fortalte de os. Hos DesignKayaks er vi utrolig glade og lidt stolte af, at de valgte vores kajakker. 

Sidste på eftermiddagen søndagen var vi igennem IPP2 pensum, og Lene Beier og resten af holdet bestod alle i flot stil og er nu klar til selv at komme på vandet.

Vil du også i gang med havkajak?

Vil du også gerne på vandet. Er det vores klare anbefaling at starte med et IPP2 kursus, som giver dig de basale forudsætninger for at komme godt og sikkert på vandet. 

Du kan bestille på havkajakkursus.dk eller vælge vores pakketilbud med kajak & kursus her på siden.

Så sidder du stadig og drømmer om næste ferie, så ryk den lidt tættere på med et kajakkursus, som giver adgang til masser af dejlige oplevelser på vandet.