Er det vejr til Kajak?

silkeborg

Tur på Brassø

De sidste to uger har ikke ligefrem budt på det bedste kajakvejr med skybrud, torden og blæst. Det har dog ikke afholdt os fra at være på vandet, når der har været ophold i vejret og solen har kigget frem. 

Selv om vejret ikke har inviteret til lange ture har der været rigelig af mulighed for at tage en tur efter arbejde. I sidste uge blev det til en dejlig aftentur på Brassø ved Silkeborg.

Havkajak Silkeborg

Sommeregn og stille vand

Brassø var valgt udfra, at der var læ, og at vi aldrig var langt fra kysten, hvis vejret skulle vise sig fra sin værste side. Vi endte dog med en aften på blikstille vand og kun ganske let sommerregn efter en dag med masser blæst.

Du kan se ruten og læse hele beskrivelsen af turen på Brassø her eller få inspiration til andre kajakture i vores ruteunivers.