Unplugged: Ny dansk havkajak

unplugged design kajak farver kvalitet pris

Da vi skulle navngive vores første kajak, var vi vidt omkring, men valget faldt på Unplugged. Vi synes, at det er det helt perfekte navn, fordi kajak er en effektiv måde at slukke for den digitale verden.  Omgivet af vand og med begge hænder på pagajen, er alle dine sanser aktiveret af naturen, mens Google er sat på pause. 

Med Unplugged håber vi på at få mange flere ud på vandet. Vi vil gerne give flere muligheden for at nyde naturen langt væk fra den digitale verden. 

For at gøre det så let som muligt at komme i gang, leverer vi direkte hjem til dig. De gode sejlegenskaber, har vi sørget for ved at lave et design, som er gennemtænkt ned til mindste detalje. Med Unplugged har vi lagt vægt på at skabe en stabil kajak, som de fleste straks føler sig godt tilpas i.  

Vil du vide mere om tankerne bag designet på Unplugged, og om havkajak design kan du læse mere her